"Dbejte o sebe a žijte zdravě. Věřte v sebe samu a dosáhnete vše, co chcete."


Módní rychlovka pro jaro a léto!

15.04.2009 18:25

Dalším jarním a letním trendem jsou síťované modely

Chcete být in a nevíte, který z nových jarních trendů správně zvolit? Pak se nechte inspirovat síťkovanými materiály, které se objevily v mnoha nových dámských kolekcích světových návrhářů a značek. Například značky Christian Lacroix nebo Burberry představily několik těchto trendy modelů. Síťovanými outfity rovněž proslula zpěvačka Madonna, která je stále jednou z nejuznávanějších módních ikon současnosti. Síťované modely opět naznačují návrat módy 80. let. Takže možná je čas sáhnou po našem pár let starém oblečení, které jsme ještě pořád nevyhodily ze šatníků, protože nás k němu vážou nostalgické vzpomínky. Mladší mohou jenom závidět.
 
 

     Srdcové výšivky a potisky patří k jaru a k létu

Některé módní značky nedávno představily modely, jejichž vzhled je doplněn o výšivky nebo potisky ve tvaru srdce. Nečekaně se staly žhavým hitem, který, jak se zdá, bude módní i v příštích sezónách. Inspiraci můžete čerpat prostřednictvím modelů z kolekcí značky Asos nebo Marc Jacobs. Srdce jsou opět v módě a s oblibou je nosí například zpěvačka a módní návrhářka Victoria Beckham.

 

   Plavky a šortky

Letošním hitem budou plavky s velkými květy či vzory. Zkombinujte je se šortkami, které mohou být buď úplně krátké, nebo do poloviny stehen. Nabízejí je například značky Rip Curl (www.ripcurl.com), O’Neill (www.oneill.com) či Roxy (www.roxy.com).

 


 

—————

Zpět


Budete obměňovat šatník, nebo dáte přednost svým ,, starým '' kouskům ze šatníku?

Datum: 17.04.2009

Vložil: Lilly

Titulek: Ehmm...

Samozřejmě budu šatník obměňovat...:)

—————