"Dbejte o sebe a žijte zdravě. Věřte v sebe samu a dosáhnete vše, co chcete."


Kate Moss je těhotná!

16.02.2009 15:52

Pětatřicetiletá modelka Kate Moss je těhotná!

Modelka je ve třetím měsíci těhotenství se svým přítelem Jamiem Hincem, kytaristou kapely The Kills. Mossová očekává narození svého druhého potomka v srpnu letošního roku.

"Je to pravda, Kate je skutečně těhotná. Je z té noviny nadšená. Překonala rizikové období prvních dvanácti týdnů a teď to chce oznámit všem," uvedl zdroj z modelčina blízkého okolí.

Kate, která má šestiletou dceru Lilu Grace s novinářem Jeffersonem Hackem, chodí s Jamiem Hincem od března roku 2008. 

Zamilovaný pár ještě před nedávnem plánoval výlet do Jižní Ameriky, kam chtěli vzít i Lilu. S nápadem přišla Kate, která miluje pořad Wild At Heart. Seriál, ve kterém se britský veterinář přesunul do Afriky, kde se stará o divokou zvěř, modelku zaujal natolik, že zatoužila poznat safari na vlastní kůži. Nyní však tyto plány padly a pár se rozhodl strávit co nejvíce času s Lilou.

"Dohodli se, že si užijí klid, žádné společenské akce a všichni tři budou co nejvíc času pohromadě, aby si vychutnali rodinný život," uzavírá zdroj.

Zdroj blízký devětatřicetiletému kytaristovi skupiny The Kills svěřil: "Je opravdu nadšený z toho, že bude otcem. Velmi si rozumí s Lilou Grace a je unešený z Kate. Oba dva jsou si teď bližší než kdykoli předtím. Ona už tak nechodí na večírky, jak byla zvyklá, ale když někam vyrazí, on ji chrání svou rukou kolem ramen."

Kate Moss je proslulá tím, že v minulosti jela v drogách. Topmodelka se neskrývala a kokain šňupala klidně i na veřejnosti.

—————

Zpět